Škoda Risskov

Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring Coronavirus

Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail   

Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • For at mindske smitterisiko tilbyder vi på nuværende tidspunkt ikke dialogmodtagelse eller prøvetur med en tekniker. 
  • Vi har opsat Tjekkvik standere hvor du kan indlevere din nøgle i butikken uden at have personlig kontakt til en servicerådgiver  
  • Grundet den nuværende situationkan vi desværre ikke tilbyde hente/bringe service. Der tilbydes fortsat lejebil til normale takster. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

Oplev eller prøv ny eller brugt bil
Man kan fortsat opleve og få en prøvetur hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønskes fremvisning af en ny eller brugt bil på hjemmeadresse, tilbyder vi at en sælger tager bilen med hjem til dig. Kontakt os på tlf. eller mail. og hør mere om mulighederne.

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde

Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

a778f429-4847-42e0-ae42-50ffa28086c1_637196945095569589.jpg